Oikeaa tietoa - Oikeaan aikaan - Oikeita ratkaisuja - Enemmän tulosta

Yhteydet

Pohjolan Tilipalvelu Oy palvelee Meri-Lapissa ja Tornionlaaksossa. Sähköisesti laajasti Suomessa. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua kaikissa taloushallinnon tehtävissä. Pyydä tarjous!

020 791 2860
info@pohjolantilipalvelu.fi
www.pohjolantilipalvelu.fi
Y-tunnus 1954359-0

Kiinnostuitko? Lähetä yhteystietosi ja viestisi, tai tarjouspyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pohjolan Tilipalvelu Oy
Sairaalakatu 2
94100 KEMI

Y-tunnus: 1954359-0
Puh: 020-7912860

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pohjolan Tilipalvelu Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Pohjolan Tilipalvelu Oy

Keskus

PL 6
94101 KEMI

Puh 020 791 2860

info@pohjolantilipalvelu.fi

Pohjolan Tilipalvelu Oy

Kemi, käyntiosoite

Meri-Lapin Rätinki Oy

Tietokatu 3, 94700 Kemi

pirjo.moilanen-ahopelto@pohjolantilipalvelu.fi

Pirjo Moilanen-Ahopelto 0400 259 991

arto.kiiskinen@pohjolantilipalvelu.fi

Arto Kiiskinen 0400 389 378





Pohjolan Tilipalvelu Oy

Pello

Kauppatie 36
95700 PELLO

Puh. 020 791 2864
Fax 016 512 400
info@pohjolantilipalvelu.fi

Pirjo Moilanen-Ahopelto 0400 259 991
Riitta Harju 0400 389 385
Raimo Kangasvieri 0400 307 181

etunimi.sukunimi@pohjolantilipalvelu.fi